FuelGhostOcicat, Chicago, United States, 4 months ago THIS IS MY DAUGHTER... SHE IS NOW IN A VEGETATIVE STATE AND SHE CAN'T WALK, TALK, SEE OR EVEN MOVE. ALL SHE CAN DO IS CRY. SHE'S NOW STUCK IN HER BODY, AND SHE IS NOT EXPECTED TO LIVE PAST CHILDHOOD. THE CATASTROPHIC BLOOD LOSS CAUSED HER TO HAVE TWO MAJOR STROKES, AND I WAS TOLD THAT IF I DIDN'T REMOVE HALF OF HER SKULL, SHE WOULD DIE. SHE WAS A DADDY'S GIRL, AND THE HORROR OF LOSING OUR CHILD CAUSED HER FATHER, MY HUSBAND OF NEARLY 20 YEARS, TO DIE OF A STROKE TWO MONTHS AGO AT THE AGE OF 39. THE NEIGHBOR WHO OWNED THE LARGE PITBULL, NOT ONLY IGNORED OUR FAMILY'S SUFFERING, BUT A WEEK AFTER MY CHILD WAS ATTACKED, HAD ADOPTED A MUCH BIGGER, EVEN MEANER PITBULL! THE CITY IS TELLING ME THAT THEY'RE "PONDERING" ON WHETHER TO MOVE FORWARD WITH CHARGES TO THIS PERSON WHO HAD SUCH A WONTON DISREGARD FOR MY DAUGHTER... AMERICAN JUSTICE IS A JOKE 😔
TO JEST MOJA CÓRKA… Obecnie znajduje się w stanie wegetatywnym – nie może chodzić, mówić, widzieć ani się poruszać. Jedyne, co potrafi, to płakać. Jest uwięziona we własnym ciele, a lekarze twierdzą, że nie dożyje dorosłości. Katastrofalna utrata krwi doprowadziła do dwóch rozległych udarów, a lekarze powiedzieli mi, że jeśli nie usunę połowy jej czaszki, umrze. Była córeczką tatusia, a horror utraty dziecka doprowadził do śmierci jej ojca, mojego męża od prawie 20 lat – zmarł dwa miesiące po ataku na skutek udaru mózgu, w wieku zaledwie 39 lat.
Sąsiad, właściciel dużego pitbulla, nie tylko zignorował cierpienie naszej rodziny, ale zaledwie tydzień po ataku adoptował jeszcze większego i bardziej agresywnego pitbulla! Miasto mówi mi teraz, że "rozważa", czy postawić temu człowiekowi zarzuty za tak skrajną obojętność wobec losu mojego dziecka…
Amerykański wymiar sprawiedliwości to żart. 😔